Forum oficjalne PSBF
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć!
Z przyjemnością informuję że z dniem dzisiejszym tj.18.12.15 r. otwarta zostaje rekrutacja na stanowisko moderatora serwera.
Podanka składamy pod tym postem zgodnie z szablonem który znajduje się tutaj:http://www.psbf.oxn.pl/viewtopic.php?id=5.
Każde podanie, które będzie napisane bez szablonu zostanie odrzucone.
Wyniki zostaną ogłoszone dnia 23 grudnia 2015 roku.
Złap prezent na gwiazdkę i zostań Moderatorem.
Nick: KoKoS
Imię: Krystian
Dlaczego Ty ? : Mam doświadczenie w używaniu panelu administratora, mam dość szybką reakcję na reklamowanie. Znam bardzo dobrze Regulamin Serwera . Nie toleruje przeszkadzania w "RP" ,ćwiczeniach i tego typu . Miałem doświadczenie już z Moderatorem i Adminem .
Coś o Sobie : Bardzo lubię Gry komputerowe , granie w piłkę ręczną , Ogólnie Lubie Sport .
O jaką rangę prosisz?: Przydał by się Moderator ponieważ , wprowadził by porządek na serwerze patrzył by na czat itd ...
Proszę o rozważenie pozytywnie propozycji.
Dziękuje Za Uwagę
Ostatnio edytowany przez KoKoS (2015-12-18 20:29:42)
Nick: Irasher
Imię: Arek / Arkadiusz
Dlaczego ty?: Znam dobrze panel oraz miałem na innych serwerach rangę Moderatora itd ... Staram się złagodzić różne kłótnie na serwerze i starałbym się go w miarę pilnować przed spamerami , reklamami oraz cheaterami , Myślę że nadawałbym się na stanowisko Moderatora (wzwyż) więc proszę o rozpatrzenie tego podania
Coś o sobie: Lubię sport oraz grać na komputerze , jestem przyjazną osobą ale mam swoje humory ... Mieszkam na Śląsku mam 14 lat oraz chodzę do 2 klasy gimnazjum
O jaką rangę prosisz?: Moderator (wzwyż)
Oba podania zachęcają.
Serwer jest bardzo "młody", więc potrzebujemy pomocy w jego ogólnej organizacji.
Jestem na TAK dla KoKoS'a i Irasher'a.
War never changes.
Wyniki rekrutacji:
Po przyjrzeniu się podaniom zdecydowałem, że rangę Moderatora otrzymają Irasher i Kokos.
Gratuluje moderatorom i proszę o zgłoszenie się po rangę na serwerze.
Dzięki bardzo
Dziękuję
Strony: 1